x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Vídeonotícia

Finalitza la Universitat d'Estiu, centrada en el desenvolupament sostenible

El ministre d'Educació, Èric Jover, destaca la necessitat de transversalitat a Govern i a les administraciós a l'hora d'atènyer objectius

Finalitza la Universitat d'Estiu d'Andorra

La Universitat d'Estiu d'Andorra va cloure l'edició d'enguany ahir a la tarda. Han estat quatre dies de debats al voltant del desenvolupament sostenible, amb personalitats internacionals de l'àmbit del medi ambient.

Actualitzada 02/09/2016 a les 09:35
El ministre d'Educació i Ensenyament Superior, Eric Jover, ha estat el responsable de cloure la 33a edició de la Universitat d'Estiu i ho ha fet destacant la qualitat dels debats generats i el nivell dels ponents. A més ha remarcat que s'han posat sobre la taula els reptes de l'agenda 2030 i la voluntat d'Andorra per treballar per assolir-los. Un altre aspecte que ha destacat és la transversalitat amb la qual cal treballar. El moderador de la cita, Jean-Paul Marthoz, ha conclòs cinc idees d'aquestes jornades: la necessitat de pensar la complexitat; la interconnexió del món; la necessitat de pensar a llarg termini; que el desenvolupament sostenible és un repte ètic i "el sentiment que no és massa tard per al pitjor escenari".
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts