Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Martí explica a Jagland la feina en "transparència i cooperació"

El secretari general del Consell d'Europa és a Andorra en motiu de la Universitat d’Estiu d’Andorra
Un moment de la trobada entre Toni Martí i Thorbjørn Jagland.

Un moment de la trobada entre Toni Martí i Thorbjørn Jagland.

Un moment de la trobada entre Toni Martí i Thorbjørn Jagland.

SFG
Actualitzada 30/08/2016 a les 17:27
El secretari general del Consell d’Europa, Thorbjørn Jagland i el cap de Govern, Toni Martí, s'han trobat avui i han conversat al voltant del treball i l’evolució que està vivint Andorra amb la seva aposta per la "transparència i la cooperació i dels diferents compromisos internacionals dels quals el Principat n’és partícip", tal com ha informat l'executiu. Martí ha exposat a Jagland polítiques locals relatives a aspectes com l’Educació o el Medi Ambient que s’estan aplicant connectades amb els objectius globals internacionals.

Posteriorment el secretari general del Consell d’Europa s’ha trobat amb el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya. Ambdós han coincidit en valorar d’oportuna la reflexió que proposa la 33a Universitat d’Estiu d’Andorra, al voltant de la transformació del món i de la necessitat d’articular accions coordinades conjuntes per a un desenvolupament sostenible.

Jagland, ponent de la 33a Universitat d’Estiu d’Andorra, oferirà avui a les 19 h una conferència sota el títol “El paper dels drets humans en la salvaguarda de la seguretat a Europa”. Prèviament està prevista la ponència del Director del Global Education Monitoring Report de la UNESCO, Aaron Benavot, intitulada “Política en educació global: reptes i oportunitats emergents”
Etiquetes
  • #3 Fidel
    (30/08/16 17:05)

    Jean Pierre Faye el va definir com 'principi de creació d'acceptabilitat', una idea que es multiplica exponencialment, en eficàcia i intensitat, a través dels mitjans de comunicació amb la intenció de convèncer la població que és bo i necessari. "Transparència i la cooperació dels diferents compromisos internacionals dels quals el Principat n'és particip" vol dir a tots els efectes que Andorra perd la seva sobirania i independència.

    Respondre
  • #2 Lèxic polític
    (30/08/16 16:57)

    Transparència a Andorra? Aquesta si que és bona, quan escolto la retòrica del llenguatge semàntic del polític donen ganes de sortir corrent .....

    Respondre
  • #1 lliçons jajaja
    (30/08/16 16:00)

    El Martí donant "lliçons de transparència i cooperació" Jajaja Quina barra !! No tenen límits.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477