Societat

La teleatenció domiciliària de la Creu Roja assoleix els 300 usuaris

Es tracta de la xifra rècord del servei, que després d’uns anys estables ha tornat a créixer el 2016

La teleatenció domiciliària de la Creu Roja assoleix els 300 usuarisXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La teleatenció domiciliària de la Creu Roja Andorrana ha arribat aquest any a la xifra rècord de 300 usuaris, consolidant-se d’aquesta manera com un servei “imprescindible”, segons la seva responsable, Anna Arias, per a les persones que volen romandre a casa seva.

Arias ho qualifica molt positivament ja que en els darrers anys s’havia estabilitzat el nombre d’usuaris i, en canvi, el 2016 estan notant una major demanda. Això significa, tal com explica, que les persones valoren que és un servei bàsic per fer-los “la vida més fàcil”.

Precisament, la Creu Roja proposa per a avui la quarta sortida sociocultural per als usuaris del servei de teleatenció domiciliària. En concret la proposta és un quinto, que tindrà lloc a les 17 hores al restaurant del parc Central d’Andorra la Vella, on es gaudirà de la terrassa i l’aire lliure, i que tindrà “molts i diversos regals” segons van avançar els organitzadors. L’objectiu és permetre als convidats que puguin gaudir d’una tarda entretinguda i alhora treballar la memòria. De fet, aquesta és una de les propostes que habitualment més agrada a la gent gran, tal com asseguren els responsables.

L’activitat comptarà amb una participació important. En concret s’espera l’assistència d’uns setanta usuaris del servei a més d’una vintena de persones de les residències El Cedre i Clara Rabassa. Si la xifra s’acaba fent realitat, suposarà el volum més important d’assistents de totes les sortides que s’han realitzat enguany.

tracking