Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
societat

Rècord de 300 usuaris en teleatenció domiciliària de la Creu Roja

La responsable del servei ho valora positivament ja que significa que les persones creueun que és "un servei imprescindible"
Una imatge dels nous locals de la Creu Roja Andorrana

Una imatge dels nous locals de la Creu Roja Andorrana

Una imatge dels nous locals de la Creu Roja Andorrana

ANA
Actualitzada 26/08/2016 a les 17:05
El Servei de Teleatenció Domiciliària de la Creu Roja Andorrana ha arribat a la xifra rècord d'usuaris de 300, un volum que la responsable del servei, Anna Arias, valora molt positivament ja que en els darrers anys s'havia estabilitzat la quantitat d'usuaris i, en canvi, aquest any estan notant una major demanda. Això significa, explica, que les persones valoren que és "un servei imprescindible" per fer-los "la vida més fàcil".

Precisament, la Creu Roja proposa per a aquest dissabte la quarta sortida sociocultural per als usuaris del Servei de Teleatenció Domiciliària i que comptarà amb una participació important, ja que s'espera l'assistència de 70 usuaris del servei més una vintena de persones de les residències El Cedre i Clara Rabassa, sent el volum més important de les que s'han fet aquest any. La proposta és un quinto que tindrà lloc al restaurant del parc Central de la capital.

L'objectiu de la trobada és potenciar que els participants puguin passar "una tarda entretinguda" i que al mateix temps treballin la memòria. De fet, aquesta és una de les propostes que habitualment més agrada a la gent gran.
  • #1 Nazaret
    (27/08/16 00:58)

    Este servicio lo tendría que costear Govert al menos a las personas de mas de 70 años y a las discapacitadas. Recuerdo que es para quien se lo pueda permitir.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477