Successos

Detingut el jove de l'accident d'Arinsal per donar 3,09 a la prova d'alcoholèmia

El conductor, andorrà de 24 anys, va xocar contra la façana d’un hotel i va patir lesions lleus

Detingut el jove de l'accident d'Arinsal per donar 3,09 a la prova d'alcoholèmiaParticular

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dissabte al migdia el jove de 24 anys que unes hores abans havia protagonitzat un aparatós accident de trànsit a Arinsal, quan va impactar contra la façana d’un establiment hoteler. Ho va fer després que la prova d’alcoholèmia que se li va practicar donés positiu amb un resultat de 3,09 grams per litre de sang. El conductor, andorrà, multiplicava per sis el límit d’alcoholèmia permès. El xoc s’havia produït a les cinc de la matinada, quan es va estavellar contra un dels laterals de l’hotel Comapedrosa. Els mateixos hostes, alertats pel fort impacte, van aviar els cossos d’emergència. El jove va patir lesions lleus. Testimonis dels fets van indicar que circulava a gran velocitat.

Durant la setmana passada, la policia va detenir cinc conductors més per donar positiu en el test d’alcoholèmia: un resident espanyol de 64 anys (1,59 g/l), un turista francès de 37 (0,90 g/l), un andor­rà de 23 anys (1,49 g/l) que també va protagonitzar un accident de danys materials a Andorra la Vella, un resident portuguès de 19 anys (1,05 g/l), i un turista espanyol de 22 (1,23 g/l).

Altres detencions

La policia també va arrestar durant la setmana passada dos homes per agressions a la parella. El passat dia 15 un resident portuguès de 41 anys per amenaces de mort i l’endemà, a Escaldes-Engordany, un andorrà de 23 anys per una agressió física.

Tanmateix, la matinada del passat divendres van ser controlats tres residents (un paraguaià de 27 anys, un rus de 26 i un dominicà de 19) acusats d’agredir un quart home en el decurs d’una baralla que es va produir a l’exterior d’un local nocturn de la capital. La policia també va recordar la detenció dels dos homes que van fugir d’un control policial després de furtar mercaderia.

tracking