Cultura popular

Arrenca la festa major d'Encamp amb èxit d'assistència a la vermutada popular

Arrenca la festa major d'Encamp amb èxit d'assistència a la vermutada popularFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp va donar inici ahir a la festa major amb èxit d’assistència a les principals activitats. Segons va destacar ahir el comú de la par­ròquia, la vermutada que es va fer de dotze a una va ser molt concor­reguda, així com el Junglepark per a la canalla amb inflables a la plaça dels Arínsols. A més, al vespre es va celebrar el sopar del jovent i una batucada fins al Prat Gran, on la nit va finalitzar amb un ball i discomòbil a la sala de festes del Complex esportiu i sociocultural d’Encamp. Les activitats continuaran avui amb un espectacle de bicis a la plaça dels Arínsols, a més dels inflables i el ball de nit al Prat Gran.

Dilluns les activitats començaran amb el concurs de pesca i el campionat de ciclisme infantil i a la tarda es realitzarà a Grau Roig el Crash Car. Dimarts es posarà fi a la xerinola amb la festa de l’escuma, el concurs de botifarra i la missa de Sant Roc.

Per altra banda, l’Aldosa també celebra aquest cap de setmana la seva festa major, que va començar ahir a la tarda amb tallers, inflables i tallers amb ponis per als més petits i amb una arrossada popular al vespre.

L’ensaïmada més gran

Avui es durà a terme la missa solemne a tres quarts d’una del migdia i a partir de les quatre de la tarda hi tornarà a haver activitats per als més menuts i l’elaboració d’una ensaïmada. No serà una ensaïmada qualsevol, ja que el forn de pa de l’Aldosa s’ha proposat fer la més gran que s’ha fet mai a Andorra. A dos quarts de set de la tarda hi haurà ball amb Platino, a les vuit ball llatí, bachata i salsa, i a les deu de la nit focs de fi de festa.

I a Santa Coloma la festa major també va començar ahir i continuarà avui amb una missa solemne, sardanes i una arrossada popular. A la tarda se celebrarà un concurs de botifarra, havaneres i ball. Al vespre hi haurà sardinada i ball de nit.

tracking