Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Albert Puente

“Calen fórmules per atreure gent i el Cirque n'és una de molt bona”

L’entitat considera que l’aposta pel turisme d’esdeveniments és la línia a seguir. creu que el recinte multifuncional és necessari per poder fer congressos de grans dimensions
Des del mes de gener porta del regnes d’un club que integra professionals del sector turístic. Actualment són 80 socis però tenen el repte d’ar­ribar a 90 o 95 a final d’any. El fet de comptar amb representants de tot el sector els permet conèixer de primera mà quina és la realitat i detectar mancances, com ara la falta de professionalitat en els treballadors de base del món de l’hostaleria.

És necessari que hi hagi aquest tipus d’agrupacions per treballar en l’àmbit turístic?
L’important és que ens ajuntem de forma distesa, no busquem la polèmica. Ens asseiem i expliquem els neguits i
  • #9 Francesc V.
    (08/08/16 08:37)

    El circe del soleil, nunca mas...que tranajen los acróbatas como nosotros todo el año al mismo precio...

    Respondre
  • #8 JOAN
    (07/08/16 23:23)

    El Cirque és un gran espectacle, hem vingut i l´hem recomanat, hem estat varios dias a Andorra tambè hem pogut disfrutar de les compres i de visites culturals de gran qualitat com es:  Picasso a Escaldes... Moltes gràcies pels grans moments que ofereix Andorra.

    Respondre
  • #7 Party privee
    (07/08/16 19:39)

    L'únic que no està ni estarà regulat per llei es la responsabilitat política,literalment es un cot privat de caça, aixo dona carta blanca per fer i desfer el que els doni la gana,sense responsabilitats i amb els diners del contribuent.Es una festa privada i no estem invitats.

    Respondre
  • #6 Quin negoci !
    (07/08/16 19:31)

    Un negoci de repercussió en unas butxacas molt concretes.....las de certas familias que ni ha que favoreixer,tot això pagat per un poble fart de retallades i amb menys qualitat i benestar que mai.

    Respondre
  • #5 Josep
    (07/08/16 17:59)

    Si el senyor Albert Puente o els de la seva associació haguessin de pagar el circ no parlarien de la mateixa manera. Però com que surt gratis doncs és fantàstic. Gratis vol dir que els polítics disposen dels diners dels ciutadans per malgastar-los sense cap responsabilitat política i endeuten el país per deixar als nostres fills un país en runes.

    Respondre
  • #4 Pepe
    (07/08/16 11:14)

    El Circ du Soleil es un timo pagado por todos.Os explico: Un conocido mio que vive en Toulouse vino a ver el Circo y todo lo que se gasto fue: echo gasolina,comio un bocadillo haciendo picnic mientras visitaba la iglesia de Santa Coloma,se tomo una cerveza en un bar (que pague yo),vio el espectaculo y...........se fue para Barcelona.

    Respondre
  • #3 Lisistrata
    (07/08/16 10:57)

    Els ultims dies del Cirque he vist el famós retorn econòmic. Molts dels assistents catalans, portaven el bocata a la motxilla. Bastants russos que veníen de la costa dorada fruita que portaven mb bosses dels supers Miquelangelo de Salou. Total que entre alumini dels bocatesi el plastic de les bosses està el negoci

    Respondre
  • #2 sala multiusos
    (07/08/16 09:05)

    Aquí teniu una proposta de sala multiusos de 4.000 m2. https://heliportandorra.wordpress.com/planta-2/

    Respondre
  • #1 Assumpte del 3%
    (07/08/16 08:45)

    De moment ja portem 10 milions d'euros tirats a la brossa, per més publicitat que feu,i per més propaganda,la realitat es que no han repercutit en l'economia real dels negocis del carrer,que seguixen desesperats. 

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts