TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Solidaritat

FEDA donarà dos euros per visitant en benefici de l'Unicef

L’aportació serà per cada persona que vagi al Museu de l’Electricitat o al Camí d’Engolasters

FEDA donarà dos euros per visitant en benefici de l'UnicefFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

FEDA va anunciar ahir que se suma a la campanya solidària de l’Unicef Ara no podem parar per ajudar a mitigar els efectes de la desnutrició infantil. En concret, la companyia elèctrica aportarà dos euros per cada persona que fins al 30 de setembre visiti les instal·lacions del Museu de l’Electricitat o el Camí d’Engolasters.

El director de FEDA, Albert Moles, va explicar que “esperem doblar la quantitat aportada” el 2015, que va ser de 2.000 euros. És, de fet, el segon any que la companyia elèctrica col·labora amb l’ONG amb aquesta fórmula. Així doncs, Moles estima en uns “2.000 visitants” els que passaran pels dos equipaments culturals i turístics. A banda, també hi ha la voluntat de fer pedagogia de la problemàtica i de l’existència de la iniciativa. Una de les maneres, a banda d’informar els visitants que el preu de l’entrada de 5 euros en ambdós casos serà un donatiu, és a través d’un banner a la pàgina web de FEDA que permet accedir directament a un enllaç per fer un donatiu. En el cas dels menors de 10 anys, que no paguen entrada, l’aportació de l’empresa es farà igualment.

Per la seva banda, la presidenta d’Unicef Andorra, Blanca Palau, va agrair la “col·laboració continuada” de FEDA i va destacar que l’empresa “és capdavantera en la lluita contra el canvi climàtic”, que també té conseqüències en l’augment de la desnutrició infantil, per l’augment de la sequera en zones de l’Àfrica. L’Unicef l’any passat va recollir 20.000 euros per a la seva iniciativa i enguany ja n’ha obtingut 15.000.

tracking