Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Salut pública

Salut obre una investigació pel subministrament de llet caducada a l'hospital a un nadó

Carles Álvarez Marfany diu que s'ha tractat "d'un error humà" i que cal "lamentar el trasbals a la família"
El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, aquest dimecres durant la seva visita a AINA

El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, aquest dimecres durant la seva visita a AINA

El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, aquest dimecres durant la seva visita a AINA

ANA/M.T
Actualitzada 03/08/2016 a les 18:24
El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, ha manifestat, arran del fet que un nadó nascut el 27 de juliol fos alimentat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell amb llet caducada el dia 4 del mateix mes tal com han denunciat els mateixos pares, que s'ha tractat "d'un error humà" i que cal "lamentar el trasbals a la família", al mateix temps que ha afegit que s'ha obert una investigació per esbrinar si hi ha hagut alguna errada en el procediment i, si existeix, corregir-la. Marfany ha destacat que "només li consta" el cas d'aquesta nena.

El ministre de Salut, Carles Álvarez Marfany, ha confirmat aquest dimecres que s'ha obert una investigació per esclarir com és que un nadó que va néixer el passat 27 de juliol va ser alimentat a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell en almenys en tres ocasions amb llet que havia caducat el 4 de juliol, tal com han denunciat els pares als mitjans de comunicació.

El titular de Salut ha atribuït aquest fet a un "error humà, que pot passar" i ha afegit que ara caldrà esbrinar què ha passat i si hi ha hagut un error en el procediment, per poder prendre les "mesures" que siguin escaients. Així, ha afegit que si es demostra alguna mancança s'haurà d'actuar de tal manera que el procediment sigui "més rigorós en mirar les dates de caducitat".

"Sortosament no ha estat greu", ha manifestat el ministre, afegint que "cal lamentar el trasbals a la família". Qüestionat sobre si hi poden haver més casos de nadons que hagin estat alimentats en aques període de juliol amb llet caducada, ha respost que "només li consta" el cas d'aquesta nena.
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477