solidaritat

Empreses del país recapten més de 4.000 euros per als refugiats

Acció solidària conjunta d'entitats andorranes, entre les quals s'hi troba el Diari, amb col·laboració amb l'ONG Proactiva Open Arm

Naturlàndia, en una de les activitats solidàriesS. E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra ha dut a terme una acció solidària al mes de juliol per ajudar els refugiats a través de l'ONG Proactiva Open Arm. A través de les donacions a la fila 0, el sorteig benèfic i la jornada solidària a Naturlandia i l’acció d'Andbank s’han recaptat 4.132 euros que es destinaran a donar suport a les tasques de rescat que està duent a terme Proactiva Open Arms tant a les costes de Líbia com a Lesbos. Aquesta recaptació s’ha aconseguit a través de 750 euros amb la fila 0 (el compte corrent ha estat obert fins el 31 de juliol), 1.825 euros amb la venda de números del sorteig, 592 euros amb la aportació de Naturlàndia i 965 euros d’Andbank, que ha fet una donació de 5 euros per cada 'm'agrada' aconseguit a la pàgina de Facebook que es va crear per l’acció solidària ('m'agrada' aconseguits fins el dia 16 de juliol).

Això és una mostra de la solidaritat dels ciutadans i moltes empreses del país -Andbank, Andorra Park Hotel, Anyós Park, Basquet Club Andorra, Caldea, Diari d’Andorra, Dermandtek, Gala Perfumeries, Gimnàs Fit, Grup Farmactiv, Inuu, Imatge Sub And, La Borda Pairal, Lola Botona, Naturlandia, Periòdic d’Andorra, Pyrénées, RTVA, UrbanGym, VallmedicVision, Viamoda i Viladomat-, la col·laboració de les quals ha estat bàsica per aportar el granet de sorra a la situació que viuen les persones que fugen dels seus països en guerra.

Cada dia milers de refugiats són rescatats per la ONG Proactiva Open Arms, refugiats que floten a la deriva en embarcacions precàries, sense aigua ni menjar. En total, la ONG, que formada per més de 100 voluntaris, ha rescatat més de 140.000 persones en menys d’un any.

tracking