Seguretat Social

La CASS convoca concursos per fer fixes 5 places eventuals

Es crea la nova direcció de comunicació i de relació amb l’assegurat

La CASS convoca concursos per fer fixes 5 places eventualsARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

D’acord amb l’objectiu de consolidar els llocs de feina eventuals que s’ha constatat que ja han passat a tenir un caràcter definitiu, el consell d’administració de la CASS va acordar ahir convocar concursos per cobrir cinc places: una de tècnic per al servei d’arxius i gestió documental i quatre d’administratius per a l’àrea de pensions i convenis internacionals (dues), i per a l’àrea de prestacions sanitàries (dues més). L’organisme, a més, va validar la contractació de sis professionals: un cap de comptabilitat per cobrir una jubilació, tres tècnics administratius i dos administratius.

Tanmateix, la parapública va anunciar una reestructuració interna que se saldarà amb una nova contractació, la d’un professional per ocupar-se de la nova direcció de comunicació, relació amb l’assegurat i mètodes. Tal com van detallar des de la CASS, la creació d’aquesta nova direcció s’explica per la voluntat de “millorar l’atenció i comunicació amb l’assegurat”.

Precisament per la voluntat d’apropar-se a l’afiliat es va aprovar la figura del mediador, que ocuparà l’exministre de Salut Josep Maria Goicoechea a partir de l’1 de setembre. El consell d’administració va aprovar el protocol i el procediment d’actuació. Els assegurats que vulguin que el mediador intervingui en el conflicte o desacord que mantenen amb la Seguretat Social hauran de fer una sol·licitud per escrit a través d’un formulari que estarà disponible al web de la CASS o a l’àrea d’atenció al públic des de l’1 de setembre.

tracking