Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

SDP demana pels programes de foment de la contractació

La consellera general del partit, Sílvia Bonet, presenta cinc preguntes al Govern sobre aquesta qüestió
Actualitzada 26/07/2016 a les 14:02
La consellera general d’SDP, Sílvia Bonet, ha formulat cinc preguntes al Govern amb la finalitat de conèixer la informació de les dades de contractació que s’han realitzat a través dels programes de foment de la contractació impulsats el 2013.

Bonet ha constatat que, el juny, el nombre de persones que reben la prestació econòmica per desocupació involuntària ha augmentat en un 51,2% respecte el mateix període de l’any passat. Actualment hi ha 65 persones que reben aquesta prestació.

​Existeixen diferents programes per aturats amb l’objectiu de fomentar la contractació, per part de les empreses, dels treballadors desocupats inscrits al Servei d’Ocupació en situació de recerca de feina, i que formen part de col·lectius de persones amb dificultats d’inserció laboral.

És per això que ha presentat cinc preguntes al Govern amb l'objectiu de saber quantes contractacions s’han dut a terme a través dels programes de foment en el sector privat i en el sector públic, des del 2013 fins a l’actualitat. També ha demanat com han quedat distribuïdes aquestes contractacions per mesos i en els diferents programes, quina ha estat la durada dels diferents contractes duts a terme i quantes de les persones que han estat contractades continuen treballant actualment. Per últim, Bonet ha preguntat quantes persones han aconseguit un contracte indefinit gràcies a aquests programes. 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477