Successos

Tanquen un pis prostíbul al centre de la Seu d'Urgell

La policia va trobar buit el domicili on s’exercia la prostitució i creu que el van deixar a corre-cuita

Tanquen un pis prostíbul al centre de la Seu d'UrgellAjuntament de la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mossos d’esquadra i la policia local van precintar ahir un pis al centre històric de la Seu d’Urgell on es creu que s’exercia la prostitució, segons va informar ahir l’ajuntament del municipi català en un comunicat.

Cap a les 11.30 del matí, agents dels mossos d’esquadra i de la policia local de la Seu d’Urgell van acudir a un pis del número 9 del carrer Canonges, que era utilitzat com a prostíbul. Un cop allà, van trucar al timbre diverses vegades sense obtenir cap tipus de resposta, per la qual cosa van decidir despanyar la porta del local. Un cop dins de l’habitatge van comprovar que no hi havia ningú al seu interior. “S’han pogut veure molts indicis que s’hi exercia la prostitució (preservatius, vidres tintats a les portes, parets pintades en colors estridents, etc.)”, segons destaca el comunicat del consistori. A més, posa en relleu que també es va detectar que el pis s’havia abandonat a “a corre-cuita”.

Un cop els agents van realitzar la inspecció d’aquest local, van precintar la porta d’entrada i també van canviar el pany del pis.

El 7 de març, la junta del govern local de l’ajuntament de la Seu d’Urgell va incoar un expedient per possibilitar el tancament del local situat al carrer Canonges perquè es prestaven serveis sexuals. Arran d’això, el consistori va sol·licitar al tribunal de Lleida una autorització per poder entrar en aquest domicili. Finalment, el 13 de juny la junta del govern local va decretar l’execució forçosa i subsidiària de precintar l’habitatge.

tracking