Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Política

Ld'A demana a Martí que posi el pacte d'Estat en 'stand by'

Pallarés insta el cap de Govern a “fer una reflexió” sobre l’acord amb Europa
Liberals d’Andorra demana al Govern que aturi les negociacions amb la Unió Europea sobre l’acord d’associació i en conseqüència que es posi el pacte d’Estat “en standy by” i “reflexionin”. La consellera general de Ld’A Judith Pallarés considera que “ara més que mai és el moment de fer una pausa”. “Que parin, reflexionin i avaluïn la situació global”, esgrimeix, i més atenent “a la situació que hi ha actualment” en què l’acord institucional per al pacte amb Europa s’ha vist reduït a només dos partits polítics –DA i PS– després de la marxa d’SDP, que condiciona la seva participació a
  • #3 Judas
    (20/07/16 15:31)

    Martí és l'home de palla de la UE, el país ja està venut a parts, amb la famosa inversió estrangera els serveis nacionals s'han privatitzat, ja no formem un país sobirà, ja no pertanyen a Andorra, estan en mans del capital, que és qui en realitat ens mana.

    Respondre
  • #2 Lluis
    (20/07/16 12:58)

    l'interès molt bàsic, abans de posar-se a negociar potser que sapiguem cap a on anem, el que ens costarà i quin impacte tindrà pel país. Cosa a la qual Govern, fa cas omís o directament es nega a fer.

    Respondre
  • #1 David
    (20/07/16 08:22)

    Quin interés tenen els liberals des del primer dia en aturar les negociacions?

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477