Successos

Desarticulat un punt de cànnabis a la Seu amb clients d'Andorra

Dues persones distribuïen la substància des d’una associació il·legal de cànnabis

Desarticulat un punt de cànnabis a la Seu amb clients d'AndorraMOSSOS D'ESQUADRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els mossos d’esquadra i la policia local van detenir el 15 de juliol un home de 35 anys i una dona de 23, ambdós de nacionalitat espanyola, que venien marihuana a través d’una associació il·legal de cànnabis a la capital urgellenca. Els seus clients eren consumidors d’Andorra i de l’Alt Urgell, segons va informar la policia catalana a través d’un comunicat.

Els fets van tenir lloc el divendres a la tarda, quan els dos cossos policials van fer una operació conjunta per inspeccionar una associació de cànnabis situada al carrer Guillem Graell. Durant el registre, es van confiscar 813 grams de marihuana de diferents tipus i formats. A més, els agents van decomissar balances de precisió, dues defenses extensibles, una altra d’elèctrica, diners, documentació i material informàtic.

En el marc de l’operació, van indicar els mossos d’esquadra, van detenir el responsable del local, així com una de les seves treballadores com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. Els arrestats van passar a disposició judicial el dissabte. A més, la policia municipal va obrir diligències per un delicte de desobediència greu, ja que els responsables de l’establiment havien fet cas omís a les ordres per tancar aquest establiment, que no tenia llicència municipal per realitzar aquesta activitat.

Les detencions es van poder fer després de diverses vigilàncies al local que van portar a terme els mossos d’esquadra vestits de paisà. Durant les inspeccions, van detectar que moltes persones anaven a l’associació a comprar i no estaven inscrites com a sòcies d’aquesta entitat. “Tot apuntava que l’establiment funcionava de manera encoberta com a local de distribució i venda de marihuana”, van detallar els mossos, que no van descartar que es duguin a terme més detencions.

tracking