Successos

L'atac dels pitbulls a un home arribarà a tribunals

A més d’una indemnització, demanaran el sacrifici dels gossos i una pena per a la mestressa

L'atac dels pitbulls a un home arribarà a tribunals

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La família de l’home que va ser agredit al març a Llagostera (Gironès) per dos pitbulls d’una ciutadana del país portarà el cas als tribunals. A més de reclamar la indemnització que pertoqui a la víctima per l’atac i les seqüeles que li han quedat, els familiars pugnaran perquè se sacrifiquin els animals, que consideren que no poden estar en llibertat, i perquè es castigui la mestressa per no tenir-ne cura i no tenir-los tancats o dur-los degudament protegits amb morrió.

Segons va explicar el gendre de l’home de 62 anys, Christian Olivé, “anirem a judici i pensem anar a totes perquè li han fotut la vida enlaire”. Actualment l’advocat de la família es troba recopilant informació sobre el cas i es manté en espera que es determini quin grau d’invalidesa s’assigna a la víctima. Aquesta circumstància es produirà al setembre quan finalitzi la darrera operació quirúrgica que afrontarà l’agredit per mirar de reconstruir-li els membres del cos que va perdre fruit de les mossegades que li van proferir els dos animals. En concret, li afegiran tendons al braç per intentar que recuperi una part de la mobilitat perduda.

Fins ara, la víctima s’ha sotmès a dues operacions de reconstrucció de la cara, que li va quedar greument afectada –va perdre la visió d’un ull i tenia desfigurades les orelles i el coll–. Olivé relata que les intervencions “han anat bé”, però recalca que el seu sogre “no pot estar sol” i ha de viure “amb una sola mà” i amb cures i rehabilitació diàries.

tracking