Reportatge

L'esperit de les dues rodes

Dues concentracions de marques mítiques de motos, com són Harley Davidson i Goldwing, apleguen més de 300 persones aquest cap de setmana al Principat.

L'esperit de les dues rodesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si ha sortit de casa i ha fet un tomb pel país durant aquests darrers dies segurament s’haurà creuat amb alguna moto imponent. O possiblement amb un bon grapat. La raó és que durant el cap de setmana han coincidit dues concentracions a Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que han estat fent tombs pel país, gaudint de les carreteres, la tranquil·litat, el menjar i, és clar, de les prestacions que ofereixen els aparells.

Concretament es tracta de dues marques mítiques dins d’aquest món, com són Harley Davidson i Goldwing. De la reunió d’aquesta darrera se’n celebra la vintena edició de la trobada internacional al Principat, que conclou avui. Fins a 170 aparells han instal·lat el camp base a l’hotel Delfos, procedents d’Espanya, França, Bèlgica, Suïssa i, per descomptat, Andorra. “Al club som sis socis i ens movem molt quan podem, i anem a concentracions sobretot d’Espanya i França”, explica Josep Cachafeiro, organitzador.

Paral·lelament, ahir a la tarda al Fener Boulevard es va celebrar l’acte més vistós de la desena edició de la H-D Mountain, la reunió de Harley Davidson. Unes 120 motos van exhibir les banderes del seus chapters, o clubs, vinguts de diferents llocs de la geografia espanyola com Barcelona, Madrid, Terol, Saragossa o Alacant, entre altres. També van gaudir d’un concert de rock de petit format abans d’anar a sopar a la Massana, on a la nit van tenir més música en directe. La concentració, a més, va servir per donar la benvinguda al nou club d’Andorra, constituït aquesta mateixa setmana.

tracking