Successos

Dos accidents a la C-14 provoquen tres ferits i retencions de fins a dos quilòmetres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La C-14 va viure ahir dos accidents que van acabar amb tres ferits, un dels quals greu, segons van informar els bombers de la Generalitat de Catalunya. A més, arran dels accidents es van produir retencions, va detallar el Servei Català de Trànsit.

El primer va succeir a les 15.35 hores al quilòmetre 163,8 de la C-14, al pas per Organyà, quan un cotxe va sortir de la via per causes que es desconeixen. En aquest cas, una dona de 63 anys va resultar greument ferida, mentre que un home va quedar ferit lleument. Tots dos van ser traslladats a l’hospital de la Seu. D’altra banda, a les 17.23 hores es va registrar una col·lisió múltiple entre quatre cotxes. L’accident es va produir al quilòmetre 152 de la C-14, en el seu pas per Coll de Nargó, segons els bombers.

Per la seva part, el Servei Català de Trànsit va detallar que en aquest accident hi va haver un ferit de caràcter lleu. A més, la col·lisió múltiple va afectar un dels carrils, però es va habilitar pas alternatiu. Això va comportar que hi hagués retencions de fins a dos quilòmetres.

tracking