Massacre a Niça

“Alguns veïns meus han mort”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’atac contra el passeig dels Anglesos va commocionar la ciutat francesa. Els ciutadans estan encara intentant assimilar tot el que va passar la nit de dijous. Un és Kirkor Ajderha­nyan, que fa poques setmanes va ser a Andorra la Vella preparant el congrés internacional d’agents immobiliaris que es realitzarà a la capital l’any vinent, ja que és el president de la Federació Internacional d’Agents Immobiliaris. Ajderhanyan precisament resideix al carrer on van succeir els fets i també hi té l’oficina, que va tancar. “Vaig estar pel carrer tot just deu minuts abans que passés tot, abans de pujar a casa”, relata. “M’hauria pogut passar a mi perfectament, em va anar de molt poc”, reconeix.

El dirigent de l’entitat explica que el terrorista va passar a tota velocitat per davant de casa seva, durant el recorregut de dos quilòmetres que va realitzar pel passeig. “Al carrer va ser una bogeria total, amb famílies i nens corrent amunt i avall.” Una situació de caos que el va acabar tocant de molt a prop. “Alguns veïns meus han mort”, explica amb veu tremolosa i afectada.

Ahir va afirmar que l’ambient a Niça era diferent del d’un altre dia d’estiu. “A la gent li és impossible d’entendre què ha passat. És un xoc molt gran. És una cosa que no s’havia vist mai en la història de la ciutat”, assegura.

tracking