Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Esquí

Ski Andorra demana prudència al Govern a l'hora de modificar la pressió fiscal

L'entitat ha inaugurat les seves noves dependències al carrer del Valira
Inauguració de les noves oficines d'Ski Andorra

Inauguració de les noves oficines d'Ski Andorra

Inauguració de les noves oficines d'Ski Andorra

M.B. / ANA
Actualitzada 13/07/2016 a les 16:37
Ski Andorra ha inaugurat avui les seves noves dependències al carrer del Valira, número 2 d'Andorra la Vella, un espai a peu de carrer amb més accessibilitat i visibilitat, les característiques que ha destacat la directora de l'entitat, Montse Guerrero. Aquestes instal·lacions serviran també per fer formacions del personal d'esquí que es coordinen des d'Ski Andorra, i que fins ara se celebraven a locals llogats.

La inauguració de les noves oficines ha servit també per anunciar el canvi de presidència del Consell d'Administració d'Ski Andorra que es fa de manera rotativa cada dos anys, i que passa de David Baró a Joan Viladomat. El nou president ha assegurat que aquesta entitat és l'enveja de les estacions d'esquí d'altres països perquè treballa de manera conjunta i coordinada per vendre un dels principals potencials del país com són les estacions d'esquí. A més, ha assegurat que hi ha una relació estreta amb totes les institucions.

Pel que fa a la relació amb Govern, Viladomat ha assegurat comprendre les dificultats econòmiques i assumeix l'eliminació de l'IGI reduït que va anunciar el cap de Govern durant el Debat d'Orientació Política. Tot i això, demanaran a l'Executiu prudència a l'hora d'aplicar els diferents impostos, ja que aquests redunden directament en els esquiadors i això pot afectar el turisme.

El també president del Consell d'Administració de Grandvalira-Nevasa, Joan Viladomat, ha considerat imprescindible que les empreses tinguin activitat durant tot l'any perquè tant els treballadors com els clients tinguin una continuïtat. En aquesta línia ha assegurat que està treballant Grandvalira i el Ministeri de Turisme, a qui ha lloat per les seves apostes en els darrers anys com ara el Cirque du Soleil o el suport a l'eliminació de la circulació de vehicles per les principals vies comercials.

Així doncs, l'empresari ha reivindicat la necessitat “d'apuntar amunt”, i s'ha mostrat compromès amb el Ministeri per ajudar a buscar alternatives d'estiu. En aquest sentit, ha plantejat la possibilitat de restringir la circulació de vehicles per algunes carreteres o ports de muntanya durant els mesos d'estiu i apostar pel ciclisme. Viladomat ha conclòs assegurant que “a Grandvalira sempre hem pensat que si vols fer una cosa, l'has de fer gran”.
  • #1 cansinos
    (14/07/16 09:57)

    Apa,  l'altre palmero... sera perque ho fa bé a casa seva.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477