Política

El PS reclama contractes de directius del SAAS i les dades de les enquestes de satisfacció

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els consellers generals del Partit Socialdemòcrata han realitzat tres demandes d’informació a Govern sobre el SAAS. El PS reclama els contractes signats amb diferents càrrecs del SAAS, tant la còpia de l’inicial com les modificacions que s’hagin efectuat amb posterioritat. Entre els responsables hi ha el director econòmic i de recursos, el cap d’equip d’atenció especialitzada de salut mental, el cap d’àrea de recursos humans o el cap d’àrea d’atenció a l’usuari, entre altres.

Per la seva banda, Rosa Gili ha demanat que se li facin arribar diferents informes de funcionament corresponents als darrers anys. En concret, vol el de procediments de compres de medicaments, del 14 de juny del 2012, i el de procediments de compres de laboratori, del 3 de febrer del 2013. També ha reclamat informes vinculats als medicaments de farmàcia i un de pagaments genèric del 2014.

Finalment, Gerard Alís reclama els resultats de les enquestes de satisfacció i d’atenció al pacient realitzades els darrers cinc anys. També vol consultar la llista de queixes rebudes en aquest període de temps per part dels usuaris, amb dades com ara la data de la denúncia, els motius, si s’ha incoat o no algun expedient arran de la mateixa o si ha provocat algun canvi en els mecanismes per evitar que es reprodueixin. El parlamentari va afirmar que “continuem demanant informació per fer-nos la fotografia de com funciona el SAAS”.

tracking