Successos

Dos detinguts per agressions i resistència a la policia

El cos ha arrestat sis persones la darrera setmana, entre les quals un home com a presumpte autor de maltractaments al seu pare

PoliciaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir durant la setmana passadados homes, en dues intervencionsdiferents, per resistència a la policia. El primer, un andorràde 42 anys, va ser arrestatdimecresa la nit a Andorra la Vella. Una patrulla regulava un col·lapse circulatori i l'home va fer cas omís a les instruccions donades,tenint una actitud no col·laboradora, desafiant i arrogant envers els agents, segonsexplica el cos en un comunicat. Va ser destingutcom a presumpte autor d'un delicte de lesions, resistència i desobediència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions.

El segon, un andorrà de 25 anys, va ser arrestatla matinada d'ahira la Massanacom a presumpte autor d'un delicte de maltractaments, injúries i resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de llurs funcions. Una patrulla va ser requerida per una agressió a la via publica. L'hometeniaun comportament despectiu i resistent envers els agents interventors.

A més d'aquestes dues detencions, el cos ha arrestatquatre persones més durant la setmana passada. Una d'elles, un andorrà de 31 anys,com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. Els agents va ser avisats permaltractaments del detingut envers el seu pare.

Dues detencions més han estat per delictes contra la salut pública. D'una banda, un no resident espanyolde 25 anys, a la frontera del riu Runer,accedia al Principat a l'interior d'un autobús de línia regular, en possessió de 100 grams d'haixix. De l'altra, a la mateixa ubicació,un no resident espanyol de 33 anys, que accedia al Principat a l'interior d'un turisme particular, en possessió de 3'6 grams de cocaïna i 2'2 grams d'heroïna.

Finalment, diumenge a la matinada, la policia va detenirun resident portuguès de 36 anys, amb un taxa d'alcoholde 1'95 g/l., que va requerir dels serveis policíacs perun accident de danys materials.

tracking