Ensenyament

El 99% dels estudiants del Lycée aprova el BAC

Dels 105 estudiants presentats al BAC, 13 han obtingut la millor de les qualificacions

El 99% dels estudiants del Lycée aprova el BACFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El 99% dels estudiants del Lycée que es van presentar el mes de juny passat a les proves del BAC han estat admesos, tal com van indicar ahir des del centre escolar francès. Dels 105 presentats, únicament un alumne ha suspès. A més, 13 ho han fet amb la qualificació més elevada.

Pel que fa al batxillerat professional, dels 68 candidats que es presentaven a les proves 61 les han superat, xifra que suposa el 89,7% dels examinats. La taxa d’aprovats més elevada ha estat en la modalitat d’electrònica. Els 10 alumnes que es presentaven a aquesta tipologia d’estudi han aprovat. Pel que fa a gestió i administració, han superat les proves 23 dels 25; 17 dels 19 a comerç; 8 dels 10 a cuina, i tres dels quatre a la modalitat de comerç i serveis de restauració.

Respecte al certificat d’ense­nyament professional, l’han aconseguit 69 dels 72 candidats. I pel que fa al certificat d’aptitud professional, els set candidats que s’hi van presentar. En el cas de la secció d’educació especial, amb 17 candidats, la taxa d’admissió també va ser del 100%.

Quant al diploma final del College, al qual es presentaven els estudiants de 14 i 15 anys que han realitzat el primer cicle de l’ensenyament francès, l’han superat 193 dels 201 candidats. Cal destacar, a més, que el 12,4% ho han fet amb la millor de les qualificacions. Per la seva part, pel que fa al certificat de tècnic superior en assistent de gestió de PME-PMI, els vuit candidats que s’han sotmès a la prova han assolit l’aprovat.

El director del centre, François Dechosal, va qualificar els resultats de “satisfactoris”. A més, va destacar la consolidació dels bons números. Malgrat que en el cas del batxillerat la taxa d’aprovats se situava al 100%, fa dos anys va ser del 96%. A més, va destacar els bons resultats dels alumnes de primer cicle que s’han examinat, que manté la bona tònica i se situa en els mateixos nivells que l’any passat i per sobre dels del 2014.

tracking