Mobilitat

La circulació de vehicles entre Arcalís i el Serrat queda tallada des d'avui fins diumenge

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amb motiu del Tour de França, avui, a partir de les vuit del matí, es restringirà el pas de vehicles per la carretera general 3 entre el Serrat i Arcalís. Segons van informar des de l’Agència de Mobilitat, el tall es mantindrà fins diumenge, quan passi la cursa per aquest punt.

Paral·lelament, la cursa causarà alteracions al transport públic. Diumenge i dimarts la freqüència de les línies regulars interurbanes es veurà afectada pels horaris de tancament de la carretera. A mesura que s’obri la circulació el servei s’anirà restablint. El servei de les línies regulars interurbanes quedarà restituït per assegurar el transport de viatgers a l’hora del tancament dels centres comercials.

D’altra banda, dimarts, amb motiu de la zona Tour de França que s’instal·larà al Prat del Roure, hi haurà modificacions en els recorreguts i, per tant, d’algunes parades, per evitar el pas del vehicles per la zona. Concretament hi haurà afectacions a la línia 1, que uneix Sant Julià de Lòria i Escaldes -Engordany; la línia 2, que va d’Encamp a Andorra la Vella, i la línia 4, del Pas de la Casa a la capital.

Activitats a Ordino

El comú ha previst tot un seguit d’activitats amb motiu del pas del Tour, que començaran avui amb una visita guiada a la mina de fer­ro. També es podrà veure Xavi Casas repetint el rècord Guinness de salt per damunt de persones amb bicicleta i l’actuació dels Castellers d’Andorra.

Les activitats a Ordino continuaran al llarg del cap de setmana amb activitats per a tots els públics, entre les quals destaquen classes de zumba i spinning a l’aire lliure, l’actuació de l’Esbart Dansaire Valls del Nord i una barbacoa popular nocturna, entre moltes altres activitats.

tracking