Residents

Borja Thyssen viurà a cavall entre Londres i Andorra

El fill de la baronessa mantindrà la residència fiscal al país i la resta del temps serà al Regne Unit

Borja Thyssen viurà a cavall entre Londres i AndorraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fill de Carmen Tita Cervera, Borja Thyssen, ha decidit traslladar-se amb la seva família a Londres. Segons han informat al Diari fonts properes a la baronessa, mantindrà, però, la residència fiscal al Principat. La intenció del fill de Tita Cervera és estar al país els 90 dies que obliga la llei i la resta de l’any al Regne Unit.

Tita Cervera i el seu fill resideixen oficialment al Principat des del març de l’any passat. La família es va instal·lar en dos xalets de luxe que va adquirir a la urbanització escaldenca de Can Diumenge. La parella de Borja Thyssen té la residència oficial a Madrid, on viuen també els tres fills de la parella. S’hi va quedar perquè poguessin seguir amb els estudis en el prestigiós Col·legi Americà de Madrid. Tot i que el matrimoni s’havia plantejat apuntar-los a l’escola al Principat, finalment es va decantar perquè seguissin al centre escolar de Madrid.

El motiu del trasllat a Londres és que la legislació espanyola impedeix estar més de 182 dies al país. En cas de ser-hi, Borja Thyssen estaria obligat a passar comptes amb l’agència tributària espanyola. El fill de la baronessa ja té oberts, en aquests moments, dos expedients per l’agència tributària per defraudar uns 630.000 euros en els impostos de la renda i patrimoni del 2007. L’altre procediment penal obert és per la declaració de la renda del 2010. L’advocacia de l’Estat, que representa la hisenda espanyola, va presentar fa uns mesos l’escrit de qualificació en què demana per a ell tres anys de presó.

tracking