seguretat

El Club Moto-Neu d'Andorra col·laborarà amb tasques de salvament i recerca

El Club Moto-Neu d'Andorra col·laborarà amb tasques de salvament i recercaSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elsdepartaments de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments (DPEIS)i Protecció Civil i Gestió d’Emergències han signat amb el Club Moto-Neu d’Andorra un conveni de col·laboració. Segons l'acord,el Club Moto-Neu es compromet a col·laborar de manera voluntària, lliure i gratuïta amb els dos departaments en les tasques de recerca, rescat i salvament de persones en situació de risc enallaus, accidents en zones d’alta muntanya i espais naturals del país, així com qualsevol situació de crisi o catàstrofe natural que es pugui produir al país.

La col·laboració entre el Club Moto-Neu i els dos departaments oficialses farà a través dels socis del club acreditats, queempraranles motos de neu i equipaments de la seva propietat, sense perjudici que puguin emprar també l’equipament facilitat pels departaments oficials de rescat. Les intervencions del Club Moto-Neu es faran sempre dins el marc organitzatiu i sota la direcció exclusiva del DPEIS i de Protecció Civil. Per la seva banda, els dos departaments proporcionaran gratuïtament la formació escaient als socis del Club Moto-Neu acreditats per dur a terme les tasques de suport encomanades. La instrucció serà en l’àmbit dels primers auxilis i dels riscos naturals.

El conveni l'han signat el director del departament de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments, Joan Recasens; el director del departament de Protecció Civil, Francesc Areny; i el president del Club Moto-Neu d’Andorra, Antoni Llorens.

tracking