Trànsit

Tres ferits lleus en sengles accidents de moto a Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tres motoristes van resultar ferits lleument en dos accidents que es van produir en el dia d’ahir. Cap d’ells va haver de ser ingressat a l’hospital.

El primer va tenir lloc a les 13.08 hores a l’avinguda d’Enclar d’Andorra la Vella. Una motocicleta de la marca Yamaha amb matrícula espanyola va tenir un fregament lateral amb un Volkswagen Golf de matrícula andor­rana. El conductor va caure i va acabar impactant amb un Fiat Panda que es trobava estacionat. A causa de l’accident va resultar ferit lleument i va ser atès pels serveis mèdics. Segons van explicar des de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell, únicament va resultar ferit lleument per cops i contusions, i va ser donat d’alta poca estona després.

El segon accident es va produir a les 17.50 hores al quilòmetre 5,8 de la CG-1, a l’alçada de la rotonda d’Aixovall, a la parròquia de Sant Julià de Lòria.

Tal com va informar ahir la policia, en el sinistre només s’hi va veure implicat un únic vehicle. Es tractava d’una motocicleta Honda CB600 de matrícula andorrana. Els dos ocupants eren residents, un home i una dona. El primer era de nacionalitat portuguesa i de 29 anys, i la segona amb passaport colombià i de 24 anys. Cap dels dos va patir ferides de consideració.

tracking