Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política exterior

Saboya confia en un “govern estable” a Espanya per mantenir les relacions

Les formacions del Consell General esperen el pacte per evitar uns altres comicis
El ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, confia en “un govern estable” al país veí. Tot i que els resultats de les darreres eleccions generals espanyoles repeteixen l’escenari amb el Partit Popular com a guanyador però sense la majoria absoluta de la cambra, Saboya assegura que esperen “que hi hagi pactes i puguem manter l’excel·lent nivell amb les relacions bilaterals que hem tingut fins ara”.
Saboya, però, no és l’únic que confia en el pacte per evitar uns nous comicis. Totes les formacions del Consell General confien que s’assoleixi. Des de Demòcrates per Andorra (DA), Sofia Gar­rallà apel·la, com el seu company
  • #3 Hispania
    (28/06/16 11:36)

    D'aquí a poc desapareixen les duanes i les matrícules andorranes, serem una extensió de Lleida.

    Respondre
  • #2 GIL
    (28/06/16 10:51)

    LES ANDORRANS ONT PLUS D´AVANTAGES EN FRANCE QU´EN ESPAGNE. LES ACCORDS HISTORIQUES EXISTENT ET ILS SONT TOUJOURS VALIDES. L´ANDORRE PARTAGE UNE PARTIE IMPORTANTE DE SON HISTOIRE AVEC LA FRANCE. L´HYMNE ANDORRAN EN EST UN PUR REFLET. N´OUBLIONS PAS QUE BEAUCOUP DE CHOSES EN ANDORRE ONT ÉTÉ CRÉÉES GRÂCE À L´AIDE DE LA FRANCE. IL NE FAUT PAS AVOIR LA MÉMOIRE COURTE. L´ESPAGNE, À L´ÉPOQUE, ÉTAIT SOUS LA DICTATURE FRANQUISTE ET IL N´Y AVAIT PAS TROP DE RELATIONS. POUR AINSI DIRE, AUCUNE !  JE TROUVE QUE L´ANDORRE A TROP TOURNÉ LE DOS À LA FRANCE ET C´EST BIEN DOMMAGE. LA FRANCE EST UN GRAND PAYS AVEC UNE TRADITION ET UNE CULTURE IMPORTANTE. ELLE POURRAIT NOUS APPORTER BEAUCOUP. 

    Respondre
  • #1 U.E
    (28/06/16 09:08)

    El Sr.Rajoy.ja va venir a Andorra a buscar el que l'interesava,i els nostres politics,li entregaren tot,i si més hagués volgut més li hagessin entregat,ara ja sap que ens tè al seu costat  i ens utilitzará sempre que li convingui.(Comptes,secrets bancaris,noms de titulars de comptes espanyols,qui treballa aqui,com cobren les empreses de casa seva i un llarg etc.)

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts