Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Transports

El pla Engega només ajuda a vendre una moto elèctrica

Els concessionaris demanen una ampliació de les ajudes i més facilitat en els tràmits tot i reconèixer que els vehicles no són tan competitius com els de benzina
El pla Engega, que dóna ajuts a la compra de vehicles elèctrics, no ha funcionat en el cas de les motocicletes. Govern va anunciar una aportació de 2.000 euros per unitat. Segons es desprèn de les adjudicacions de Govern publicades al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) només se n’ha venut una, des que es va anunciar la partida d’un milió d’euros a principi d’abril.
En el cas dels cotxes i furgonetes el pla Engega ha funcionat de manera clara. En un mes i mig es va assolir l’objectiu de tenir un 6% del parc automobilístic com a elèctric i es
  • #2 Desastre
    (27/06/16 12:24)

    Bicicletes als banders,motos electriques una,vehicles electrics a una empresa andorrana i a la exportació aprofitant-se de la subvenció de Govern,total un desastre,i sense comptar els diners que s'han gastat amb promoció,el propi govern.Sr.Ministre l'ha c...t.

    Respondre
  • #1 Jaume
    (27/06/16 09:47)

    Estic a punt de comprar una moto de gran cilindrada. Les motos elèctriques no suposen ara per ara una alternativa real. He mirat algunes opcions disponibles i són manyocs de ferros sense cap atractiu ni estètic ni pràctic, a preus elevadíssims.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477