educació

El postgrau en dret andorrà s'adapta als nous requisits per exercir d'advocat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Universitat d'Andorra ha adaptat elpostgrau en dret andorrà als nous requisits per exercir la professió d’advocat previstos ala llei 48/2014 i el posterior reglament reguladordel maig del 2016. Així doncs, segons ha informat avui el centre d'ensenyament superior, els canvis arribenper" garantir els coneixements teòrics exigits", i eximeix a les persones que el superen de ferla prova escrita de caràcter teòric i la de coneixement de llengua catalana.

L’inici de lanova edició del postgrauestà previst per al setembrei les preinscripcions es poden formalitzar al formulari de preinscripció en línia.El programa té una càrrega de 36 crèdits europeus, corresponents a 360 hores lectives i aproximadament 700 hores de treball individual.Les sessions lectives es faran els dimarts, dimecres i dijous de les 18.30 a les 21.30 h a la Universitat d’Andorra.

La Fundació Crèdit Andorrà, amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament i al progrés social, té subscrit un conveni de col·laboració amb l’UdA, a través del qual contribueix a facilitar l’accés a la formació. L’import de la matrícula és de 3.700 euros ila Fundació Crèdit Andorràenfinança el 38%, de manera que cada alumne ha de pagar2.300 euros.

tracking