Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Successos

Detingut a casa amb cocaïna i un ganivet

La policia va arrestar un resident peruà com a presumpte autor dels delictes de contra la integritat física, contra la llibertat, contra la seguretat interior i contra la salut pública
Dos agents de la policia en una imatge d'arxiu.

Policia

Dos agents de la policia en una imatge d'arxiu.

Fernando Galindo
Actualitzada 27/06/2016 a les 12:38
La policia va detenir divendres a la matinada un resident peruà de 37 anys com a presumpte autor de quatre delictes, contra la integritat física, contra la llibertat (dins de l'àmbit domèstic), contra la seguretat interior i contra la salut pública. L'arrest va tenir lloc quan es va requerir la intervenció dels agents "per una problemàtica fins l'àmbit domèstic", tal com ha explicat el cos en un comunicat. En el moment de controlar el detingut, estava en possessió "d'un petit embolcall amb cocaïna (1,4 grams) i un ganivet amb fulla estriada de 9 centímetres", ha informat la policia.

A més d'aquesta detenció, la policia també va arrestar durant la setmana passada a dues persones per anar begudes i conduir. Dimarts a la nit un resident portuguès de 44 anys, amb una taxa de 1,21 g/l., va ser controlat en una parada rutinària i divendres a la matinada un andorrà de 32 anys, amb una taxa de 2,43 g/l, va ser controlat després de tenir un accident on hi va haver danys materials.

Finalment, dimarts passat al matí a Andorra la Vella, la policia va arrestar un resident espanyol de 32 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia, "per crebantament reiterat de pena", tal com ha informat el cos.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477