Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Medi Ambient

Canvis en la Llei de foment del vehicle elèctric per clarificar confusions

Actualitzada 23/06/2016 a les 06:53
Es va aprovar ahir un projecte de llei per modificar la Llei de foment del vehicle elèctric per clarificar dues qüestions que podien portar a confusió o ser interpretades d’una manera diferent al que es pretenia en el redactat en relació amb la taxa per la tinença de vehicles i, en concret, al càlcul en funció de les emissions de CO2. Així, es deixa clar que els vehicles que emetin fins a 120 grams de CO2, aquesta xifra inclosa, tributaran a partir del gener del 2017, 24 euros. Com que es clarifica la dada, es fixa que pagaran aquesta taxa, també, aquells que emetin aquesta quantitat, ja que si no, es podia interpretar que havien de pagar el tram següent, és a dir, 48.
També es clarifica el redactat de tal manera que no hi hagi dubtes sobre el fet que les furgonetes menys contaminants, és a dir, aquelles fabricades a partir del 2009, es beneficiaran d’una bonificació de la taxa sobre la tinença de vehicles durant el primer i segon períodes impositius i no la totalitat d’aquests vehicles.
  • #1 pepe
    (23/06/16 14:11)

    buena manera de camuflar un incremento de impuestos con eso de la ecologia. Y las tasas son cuando la administracion da un servicio, no es por tener o dejar de tener algo. A ver si el redactor aprende la diferencia entre impuesto y tasa, pq se ve claro q no tiene ni idea.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477