Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Noves tecnologies

Unes 1.500 empreses sense Internet

Un problema tècnic a la plataforma d’accés a la xarxa detectat a la matinada va deixar diverses hores sense servei als clients amb IP fixa
Un problema tècnic a la plataforma d’accés a Internet d’Andorra Telecom va deixar ahir al matí diverses hores sense servei a 1.540 clients amb IP fixa, la gran majoria empreses [els particulars tenen IP dinàmica], d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany. Els primers abonats afectats van començar a tenir problemes per accedir a la xarxa a partir de la una de la matinada d’ahir. Mitja hora abans, l’operadora havia iniciat el procés de migració del node central d’accés a Internet a la capital i a Escaldes cap la nova plataforma que ha de millorar la robustesa, l’estabilitat i la fiabilitat de
  • #3 Verguenza
    (21/06/16 12:16)

    Es una vergüenza STA o Andorra Telecom, siempre dando un servicio deplorable, una tarifas caras. Me da pena las personas que atienden la quejas y da la cara por esta empresa TAN POCO SERIA.

    Respondre
  • #2 Patétic
    (21/06/16 08:56)

    Absolutament deplorable,ens tornareu els diners proporcionals a la vostra inoperativitat? O us pixareu a la nostra cara i ens direu que plou com sempre ....?

    Respondre
  • #1 Afectat
    (21/06/16 07:16)

    Sembla que el DdA està fent d'oficina de premsa d'STA, publicant un comunicat de llibre. M'haguès agradat una mica d'esperit crític de part del principal mitjà escrit del país. I també m'haguès agradat alguna dimisió o rendició de comptes a la parapública, que al cap i a la fi a tots ells els hi paguem el salari els afectats.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477