Col·lectius

La marxa popular de l'entitat Marc G. G. aplega 500 persones

L’associació va donar a conèixer els seus serveis a la ciutadania

La marxa popular de l'entitat Marc G. G. aplega 500 personesXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mig miler de persones van participar, ahir al matí, a la marxa popular organitzada per l’associació Marc G. G. a Escaldes i Andorra la Vella. La iniciativa pretenia donar a conèixer entre la ciutadania l’associació, que pretén ajudar a superar el dol.

La cursa, no competitiva, va arrencar al Prat del Roure amb un recorregut de tres quilòmetres i mig. En acabar, on els esperaven els humoristes Quelcom, entre tots els participants, es van sortejar diversos obsequis.

Acabada la marxa, l’organització valorava molt positivament l’afluència de participants, en la línia de la darrera edició. A més, remarcaven que, malgrat que no tots havien participat en la cita, s’havien venut prop de 700 samar­retes, que tenien un cost de vuit euros. Els diners recaptats seran emprats per abonar els costos de la marxa i, en cas de benefici, seran per a l’associació.

Entitat sense ànim de lucre, l’associació Marc G. G., va néixer el 2012 per uns pares que van perdre el seu fill amb l’objectiu d’ajudar altres pares com ells a superar el dol. Cada vegada més, però, el col·lectiu està ajudant a afrontar altres tipus de pèrdues. Darrerament s’han trobat amb un auge de les que han perdut la parella i els demanen ajuda.

tracking