Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Fiscalia

Una coça “lleu” a l'exdona el porta davant dels tribunals

El Tribunal de Corts va jutjar ahir un resident espanyol acusat d’un delicte menor de maltractament en l’àmbit domèstic i d’una contravenció penal de lesions per haver donat un cop de peu “lleu” a l’exdona durant una discussió de parella
Actualitzada 17/06/2016 a les 06:50
El Tribunal de Corts va jutjar ahir un resident espanyol acusat d’un delicte menor de maltractament en l’àmbit domèstic i d’una contravenció penal de lesions per haver donat un cop de peu “lleu” a l’exdona durant una discussió de parella. La fiscalia vol 8 mesos de presó condicional per a l’home i que se li imposi una multa de 500 euros. La víctima, però, va renunciar durant la vista a demanar una indemnització de 4.800 euros davant la sorpresa de la seva advocada, que exercia d’acusació particular.
Els fets van passar l’any 2013 quan poc després d’haver-se dictat la separació s’estaven repartint els béns de la parella. L’home es volia endur una televisió i la dona la va agafar per l’altra banda caient tots dos a terra. Va ser en aquell moment quan li va donar la coça. L’acusat, que vol l’absolució, va dir que va ser accidental.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477