Oci

El Cirque du Soleil fa el ple els caps de setmana

Els responsables dels establiments es mostren optimistes amb la distribució de passis del circ

Turisme calcula en 8,5 milions l'impacte del Cirque du Soleil

Turisme calcula en 8,5 milions l'impacte del Cirque du Soleil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les entrades del cap de setmana per anar a veure el Cirque du Soleil estan pràcticament esgotades. L’espectacle es realitzarà entre el 2 i el 30 de juliol. Dels cinc caps de setmana, només queden en la modalitat gratuïta places per a dissabte 23 i divendres 29, segons les dades del web d’Andor­ra Turisme. En el cas de les de pagament, que tenen un cost de 18 euros, només es poden adquirir per divendres 22.

És el quart any que la compa­nyia canadenca del Cirque du Soleil realitza un espectacle exclusiu per al Principat, que enguany es titula Scalada Vision. A banda de les reserves a la web d’Andorra Turisme, els turistes també poden adquirir les entrades a través de paquets o ofertes de més d’una trentena d’establiments hotelers. El sector es mostra optimista i els locals consultats pel Diari confirmen que pràcticament han esgotat els passis del cap de setmana.

L’Hotel Diplomàtic aquest any va adquirir entre 340 i 360 entrades, explica Joan Carles Ortega, cap de recepció. Detalla que l’establiment les ofereix amb un paquet que inclou una nit d’allotjament i l’esmorzar. També les venen al client a 15 euros. “Hem comprat més entrades i ens ha anat millor”, ressalta.

Un paquet molt similar ofereixen els responsables de Novotel, Mercure i l’Andorra Palace, on també s’inclou la nit d’hotel, l’esmorzar i el passi. Des del departament de reserves, apunten que no els queden entrades per al cap de setmana.

Cristina Canut, propietària del Casa Canut Hotel i representant d’Autèntics Hotels d’Andorra, destaca que han venut totes les entrades del cap de setmana, excepte la del darrer dissabte. Exposa que enguany han adquirit menys tiquets, perquè els dos dar­rers anys els en van sobrar. “Els que havíem tirat de llarg, ens hem ajustat”, relata. Canut explica que des de l’organització han detectat que els hotels de la capital estan col·locant més fàcilment les entrades que els de fora.

Aquest no és el cas de l’establiment de cinc estrelles Sport Hotel Hermitage i del Village, a Canillo, que valoren amb bons ulls la reserva d’entrades. Aquí es poden adquirir si el client sol·licita directament als establiments dues nits al Sport Hotel o en el cas del Village una habitació dúplex o una suite júnior, va indicar la responsable de màrqueting, Alexandre Jérez. També ofereixen desplaçament fins a Andorra la Vella. “Ens queden algunes entrades per a divendres i dissabte de la segona quinzena”, va dir Jérez.

Tot i que entre setmana encara tenen passis, els establiments confien que els podran col·locar amb les reserves que es facin d’última hora. “En temps de crisi ja no s’avança les vacances com abans i la gent les agafa a última hora”, va indicar Canut.

ANDORRA TELECOM PORTARÀ WI-FI AL RECINTE ON ES FARÀ LA FUNCIÓ

El director general d’Andorra Telecom, Jordi Nadal, i el gerent d’Andorra Turisme, Betim Budzaku, van firmar ahir un acord a través del qual l’empresa pública aportarà la connectivitat Wi-Fi a la zona dels promotors i en punts del recinte. Això permetrà el correcte desenvolupament de l’espectacle, amb més de 95.000 espectadors.

tracking