Successos

La policia deté dues persones per maltractaments

Un resident espanyol ha quedat arrestat per maltractaments a un menor

La policia comprarà un segon radar mòbil aquest estiuArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut dues personescom a presumptesautores de delictesper maltractaments durant la darrera setmana. El primer es va dur a termedimecresal vespre a Escaldes-Engordany quanuna patrulla del cos va ser requerida per maltractaments a un menor. L'arrestat és un resident espanyol de 38 anys.

La segona detenció per aquest motiu va ser divendres a la nit a Andorra la Vella. Un resident romanès de 45 anysva ser arrestat després que una patrulla fos requerida per una desavinença conjugal en un domicili particular.

Furt amb força

El cos de policia ha detingut una tercera persona aquesta setmana passada. En aquest cas, un resident francès de 36 anys com a presumpte autor dels delictes de furt amb força, danys i violació de domicili. Una patrulla va serrequerida per sorolls en les escales d'un immoble. L'arrest es va dur a terme en flagrant delictedesprés que l'home trenqués la porta d'un domicilion va conviure durant dos mesos. Vacausardanys al mobiliari i haviasostret diversos objectes, segons ha explicatla policia en un comunicat.

tracking