Telecomunicacions

543 clients, pendents de fer el canvi a fibra òptica a la capital i Escaldes

L'apagada del coure a les dues parròquies és prevista el 30 de juny vinent

Josep VilanaS. F. / ANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom continua amb la campanya d’apagada del coure que té com a primera data de referència el 30 de juny, quan està previst que tota la telefonia funcioni a Andorra la Vella i Escaldes- Engordany a través de la fibra òptica. En el darrer semestre s’ha dut a terme nombroses accions d’informació a tots els clients, tan particulars com empreses, que tenen contractats serveis de coure. Entre aquestes iniciatives, hi ha les trucades des del Centre d’Atenció Telefònica de la companyia de telecomunicacions, visites dels gestors comercials, reunions informatives a les llars de jubilats i en comunitats de veïns i publicitat en mitjans de comunicació i xarxes socials.

Malgrat aquesta campanya, actualment continuen amb coure un total de 543 clients, distribuïts en 257 residencials i 286 d’empresa. La campanya aquest mes de juny inclou la tramesa d’una carta certificada a tots els clients residencials d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany que encara mantenen línies de coure. El director de relacions amb elclient d’Andorra Telecom, Josep Vilana, ha indicat que es tracta d’una garantia extra pel mateix client i per la companyia i que el canvi suposarà una reducció de la factura i l'abaratiment dels serveis a curt termini.

Vilana ha indicat que hi ha usuaris amb els que s’ha contactat fins a cinc vegades per diferents mitjans, la majoria dels quals han anunciat que faran el canvi a fibra però encara no l’han formalitzat. També ha explicat que també s’han trobat amb molts casos de clients que disposen de números que ja no utilitzen de telèfon o fax i que, en lloc de donar-los de baixa, prefereixen esperar a que la companyia els desactivi.

Des del passat 9 de maig, s ́han produït un total de 468 baixes d’usuaris del coure a les parròquies centrals, el que representa un 46,3 per cent de descens. L'apagada del coure s’ha planificat en dues etapes. En una primera, que té com a data límit el 30 de juny, es porta a terme el pas dels clients a la fibra d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, mentre que la segona fase afecta la resta del país i finalitza el 31 de desembre.

tracking