Política

SDP acusa el Govern de “no fer els deures” i no avançar amb les reformes pendents

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) ha acusat el Govern de Toni Martí de viure “una realitat paral·lela” a l’hora de fer balanç dels cinc anys de Demòcrates per Andorra al capdavant del país

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Socialdemocràcia i Progrés (SDP) ha acusat el Govern de Toni Martí de viure “una realitat paral·lela” a l’hora de fer balanç dels cinc anys de Demòcrates per Andorra al capdavant del país. El conseller general de la formació, Víctor Naudi, va afirmar que “no han fet els deures” tot enumerant les reformes “pendents que han anunciat i que són les que el Govern del 2009 vam tirar endavant”. Entre els exemples que va posar hi ha la reforma sanitària, la de la funció pública “i un marc fiscal que generi seguretat jurídica” per atreure la inversió estrangera.

Naudi també va criticar que l’executiu “estigui més preocupat per qui succeeix Martí i per fer pinya amb el senyor Cinca”.

Socialdemocràcia i Progrés va voler allargar la mà a l’executiu si emprèn “actuacions que incentivin l’emprenedoria”, va explicar Felip Gallardo, membre de la comissió de política nacional de la formació. Segons Gallardo es tracta d’un sector que “necessita el suport del Govern” i que ajudaria molt directament la reactivació econòmica. Va suggerir mesures per facilitar l’obertura de nous negocis al Principat com ara escurçar els terminis de sol·licitud o reduir la càrrega fiscal.

tracking