Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
Medi Ambient

Andorra i Espanya cooperen en meteorologia i clima

Andorra i Espanya cooperen en meteorologia i clima

Andorra i Espanya cooperen en meteorologia i clima

Treballaran per prevenir els fenòmens meteorològics extrems.

Andorra i Espanya cooperen en meteorologia i clima
Actualitzada 07/06/2016 a les 10:31
L’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic va subscriure ahir un conveni de cooperació amb l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) espanyola per intensificar les activitats bilaterals en aquesta matèria i l’assistència tècnica mútua, va indicar ahir el Govern en un comunicat.
Carles Miquel, director de l’Oficina de l’Energia i el Canvi Climàtic, i Miquel Àngel López, president de l’AEMET, van firmar aquest acord de cooperació que se centrarà en l’àmbit tècnic i tecnològic, així com en l’intercanvi d’experiències, dades i informació. “Promourà un alt nivell de protecció de medi ambient sobre la base del desenvolupament sostenible, així com la protecció de les persones i béns davant d’episodis meteorològics extrems”, ressalta el comunicat. Es crearà una comissió de seguiment, amb dos responsables de cada una de les institucions, per identificar i coordinar les accions conjuntes.
Etiquetes
  • #1 Sostre químic
    (07/06/16 09:17)

    Quina casualitat, des que Andorra és membre de l'ONU, ens vam quedar sense clima autòcton i sense el nostre clima natural de muntanya,el nostre espai aeri és intervingut per centenars d'avions del corredor aeri internacional, pentinant cel i creant "núvols alts" ... Això del "canvi climàtic", adobat amb una sèrie d'intencions ja manifestades i exposades, com ara privatitzacions de l'aigua, requisades forçoses d'aqüífers o desviacions de fons per a la lluita contra el canvi climàtic en tots els seus fronts, no fa olor a humitat, però si fa pudor a negoci. Si hi ha canvi climàtic natural, és estúpid lluitar contra el. Però més estúpid seria el que, basant-se en una realitat, es pretengui treure profit muntant tot aquest circ sinistre.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477