cossos especials

Andorra, Catalunya i França faran vigilància conjunta dels caçadors

Els agents forestals de les tres zones acorden treballar de manera coordinada

La reunió dels membres del cos de banders d'Andorra, Catalunya i França.Govern d'Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents rurals de Catalunya, agents de l’Office Nattional de la Chasse et de la Faune Sauvage de França i agents del Conselh Generau d’Aran s’han reunit avuiamb representants del cos de banders d’Andorra i de l’Àrea de Fauna en la primera trobada de treball per establir una metodologia de treball conjunta.L’objectiu d’aquestes reunions és conèixer la zona on s’actua conjuntament, a la Vall d’Aran, Andorra, l’Arièja i els Pallars, i posar en comú els serveis que s’efectuen. Així, els agents volen establir serveis conjunts de vigilància de caçadors i recompte de fauna salvatge de manera que cada cos treballi en el seu territori però de manera coordinada amb els altres cossos, segons han informat des del Govern.

Enaquesta primera reunió també s’ha posat sobre la taula la voluntat de compartir formacions i establir metodologies de treball compartides que permetin una millor col·laboració.

La reunió ha estat encapçalada pel director del cos de banders, Miquel Rossell, a més de l’inspector de Medi Ambient del Servei departamental de Pyrénées Orientales, Alain Batalle, acompanyat del delegat adjunt de la direcció regional Languedoc Roussillon Midi-Pyrénée, Lois Gèrard d’Escrienne, i de l’inspector en cap dels agents rurals de Catalunya, Josep Antoni Mur. La trobadas'ha celebratarrandel primer seminari pirinenc de gestió transfronterera de fauna salvatge que va organitzar la Generalitat de Catalunya juntament amb l’ONCFS, amb el suport del Conselh Generau d’Aran l'abril passat.

tracking