La caixera que no cobravaARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos anys després de ser sorpresa pels seus companys de feina, una excaixera d’un supermercat de la capital haurà de retornar a l’empresa 944 euros per les ampolles d’alcohol que no va cobrar al responsable d’un local d’oci del país. El Tribunal de Corts considera que és culpable d’un delicte major continuat d’estafa així que l’ha condemnat a un any de presó condicional, amb tres anys de suspensió.

La caixera va negar haver afavorit el client i atribuïa el desajust a un error no deliberat. Les imatges de les càmeres de seguretat del supermercat, però, mostraven com la dona no cobrava totes les ampolles d’alcohol i, en alguns casos, les passava a un preu inferior que el que cor­responia. Durant el judici, la fiscalia va demostrar que havia cobrat ampolles de whisky a 50 cèntims. No va poder demostrar, però, que sempre hagués beneficiat el mateix client. Els responsables del supermercat que van testificar durant el judici afirmaven que feia temps que estaven desapareixent més ampolles de les que constaven que passaven per la caixa.

Al costat de la caixera, a la banqueta dels acusats, hi havia el client que s’hauria beneficiat de l’estafa. L’home assegurava que no s’havia adonat que li havien cobrat menys i que coneixia la caixera però que no s’havien aliat per enganyar el supermercat. Corts, però, creu que és culpable d’una contravenció penal d’estafa i haurà de pagar una multa de 500 euros. Conjuntament hauran d’abonar les despeses del judici.

tracking