Administració

Jover assegura que el Govern serà solidari amb el comú de Sant Julià de Lòria

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministre d’Educació i Ensenyament Superior, Èric Jover, va assegurar ahir que l’executiu donarà suport al comú de Sant Julià de Lòria a l’hora de redreçar les finances de l’administració laurediana. “El Govern d’Andorra sempre s’ha mostrat solidari amb les altres institucions del país”, va expressar el ministre, que va recordar el cas de la Massana al 2013, quan l’executiu va facilitar l’ampliació de capital d’EMAP per al seu rescat: “Ja ho hem demostrat en el passat i evidentment ho farem sempre que sigui necessari”, va reiterar el titular d’Educació.

En aquesta línia va fer una defensa de les institucions del país, en indicar que “una cosa que nosaltres diem és que d’Estat andorrà només n’hi ha un”. “Quan parlem d’Estat és l’administració central i tots els comuns”, va insistir.

Les declaracions de Jover van en la mateixa línia que les manifestacions que dijous va fer el responsable d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya, que va assenyalar que “quan –els responsables del comú lauredià– ens vinguin a presentar la situació estarem a l’escolta i al seu costat per intentar ajudar al màxim”.

El grau exacte del problema no es coneix perquè encara no s’ha tancat l’auditoria de l’administració parroquial, especialment perquè en els últims mesos no han parat de sortir a la llum nous impagats i reclamacions d’empreses i proveïdors respecte a Naturlandia. De tota manera es dóna per fet que l’any passat es va superar el límit d’endeutament.

tracking