Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Serveis públics

El subministrament d'aigua a Escaldes funciona amb normalitat

La tempesta va augmentar la torbolesa al riu i CAPESA va anunciar el tall del subministrament a partir de les deu de la nit. Però finalment no va ser necessari prendre aquesta mesura.
Escaldes torna a quedar-se sense aigua per la terbolesa

Escaldes torna a quedar-se sense aigua per la terbolesa

Les obres de construcció del nou dipòsit, ahir al matí.

Comú d'Escaldes-Engordany
Actualitzada 04/06/2016 a les 09:57
Les fortes pluges que van afectar el país ahir a la tarda, amb pedregada inclosa, van provocar un augment de la terbolesa de l'aigua i que el comú d'Escaldes i CAPESA anunciessin el segon tall del subministrament d'aigua a les llars en menys d'un mes a partir de les deu de la nit. Però el subministrament d'aigua a la parròquia  funciona amb normalitat i el comú ha anunciat que s'anul·lava el repartiment de garrafes inicialment previst per abastir el veïns.
Segons va detallar el comú, quan ahir al vespre van anunciar el tall del servei els nivells de terbolesa estaven mol alts (100 ntu) i això va obligar a tancar la captació, de manera que l'aigua que es va començar a subministrar  ja només corresponia a la guardada al dipòsit. Però finalment el nivell de terbolesa va baixar, fet que  va permetre tornar a obrir la captació i, per tant, que el dipòsit es reomplís i que no hi hagués problema en abastir la població.
 
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts