Política

S'obre la possibilitat de fer una jornada cultural entre Andorra i Israel

S'obre la possibilitat de fer una jornada cultural entre Andorra i IsraelSFG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Govern i l’ambaixador d’Israel a Andorra, Daniel Kutner, van plantejar ahir la possibilitat d’organitzar una jornada d’Israel al Principat. Aquest acte, del qual no es van donar més detalls, ha de permetre, d’una banda, tractar qüestions culturals amb la participació de la comunitat jueva andorrana i, de l’altra, ha de propiciar contactes i iniciatives empresarials entre ambdós estats.

Així ho va anunciar l’executiu en un comunicat després del viatge que va fer Kutner a Andorra, on va ser rebut pel cap de Govern, Toni Martí. Va ser la primera vegada que el diplomàtic visitava el país. Tots dos van destacar el bon moment de les relacions bilaterals entre els dos estats.

trobada amb saboya

Posteriorment, i en el marc de la trobada institucional, el representant israelià va mantenir una reunió de treball amb el ministre d’Afers Exteriors, Gilbert Saboya. A la trobada van compartir temes relatius a la promoció d’intercanvis econòmics i turístics entre el Principat i el país hebreu. Va ser aleshores quan es va plantejar l’organització d’una jornada d’Israel a Andorra.

Amb referència als afers multilaterals, Saboya i Kutner van fer un repàs de l’agenda internacional i dels treballs en curs en diverses organitzacions internacionals en les quals els estats són presents.

tracking