Societat

'¡Hola!' publica l'exclusiva de la comunió de les filles de Thyssen a Andorra

És l'únic mitjà que sabia que l'eucaristia se celebrava dissabte i no dilluns, com s'havia anunciat

Portada de la revista '¡Hola!'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les conseqüències de la comunióde les filles de la baronessa Thyssens'han perpetrat. L'article exclusiuque la família va vendre a la revista¡Hola!s'ha publicat a l'ediciód'aquesta setmana. Les pàginesde la publicacióinclouen les fotografiesi el relat del'eucaristia de les bessones Sabina i Carmen, de deu anys, que es va celebrara l'esglésiade SantJoan de Caselles.

La revista és l'únic mitjà que va aconseguir prendre imatges de la cerimònia. L'estratègia va consistir enanunciarque la litúrgia es fariaaquest dilluns, quan en realitat estava tot previst per dos dies abans, dissabte. Tots els mitjans interessats en l'esdeveniment es van quedar amb un pam de nas quan dilluns van veure que l'església era buida.

Un dels dubtesque la premsa del cor posava sobre la taulaés la presènciadel fill gran de la baronessa, Borja Thyssen, la sevadona, Blanca Cuesta, i els seus quatre fills. L'¡Hola!aclareix la incògnita. La baronessa declara que, tot i que estaven convidats, no hi van poder anar perquèen aquell moment eren al Regne Unit. I hi assegura: "No hi ha cap problema entre nosaltres".

tracking