FINANCES

Andbank Espanya, escollida com a millor entitat de banca privada

La filial es posiciona entre els Top 10 del seu sector al país veí

Carlos Aso, AndbankAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andbank España SAU ha estat escollida com a millor entitat de banca privada d'Espanya per la revista Business Worldwide Magazine.Lapublicació, segons ha assenyalat avui el banc,ha reconegut amb aquest guardó la sòlida trajectòria que l’entitat està duent a terme al territori espanyol i valora el seu posicionament en el Top 10 del seu sector la seva experiència en banca privada i en gestió de patrimonis.

Aquest guardó, Best Private Bank Spain 2016, cobra especial rellevància, segons la publicació, al concedir-lo quan només fa 4 anys que l’entitat va iniciar la seva entrada a Espanya i el fet de que ja s’ha posicionat en el Top 10 del seu sector

La revista reconeix d’aquesta manera l’èxit de l’entitat i premia el negoci d’Andbank, que es centra exclusivament en l’assessorament i la gestió de patrimonis, així com a un equip amb gran experiència i professionalitat.

Carlos Aso, CEO d’Andbank España, comenta que l’entitat ha estat funcionant en el que es podria nomenar un sector complicat en els darrers anys. “Estic encantat de recollir aquest premi en nom del banc. Suposa un reconeixement al treball que l’empresa ha assolit en un curt espai de temps. La major part d’aquest èxit es deu, sens dubte, al gran equip humà de la nostra entitat", ha manifestat.

BMW es una publicació internacional que compta amb un portal de notícies online. El seu objectiu és informar sobre les últimes tendències, estratègies de negoci i desenvolupament de les grans empreses multinacionals, líders en els seus sectors.

17 sucursals a Espanya

Andbank España SAU compta actualment amb 17 sucursals repartides per Espanya, a més de 126 agents i 35 empreses d’assessorament financer.Des de l’entrada a Espanya, el 2012, l’entitat ha passat a gestionar més de 7.700 milions d’euros i més de 50.000 clients. A 31 de desembre de 2015, l’entitat compta amb una ràtio de solvència del 42 % i una ràtio de liquiditat del 1.367 %.

tracking