Successos

Enxampats amb droga en un control rutinari

La policia va decomissar 24,5 grams de cocaïna i 18 d’haixix

Enxampats amb droga en un control rutinariArxiu

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un control rutinari del cos de policia a Sant Julià de Lòria ha permès enxampar dos presumptes traficants de drogues. S’ha arrestat un turista espanyol i un andor­rà. La investigació encara està oberta i no es descarten noves detencions.

Els fets van tenir lloc dissabte passat, pels volts de les sis de la tarda. Segons fonts del cos de policia, una patrulla que realitzava un control rutinari va aturar, a l’aparcament d’un establiment comercial, dos turismes: un amb matrícula espanyola i l’altre amb andorrana. En voler escorcollar el vehicle estranger, el conductor va entregar tres embolcalls de plàstic amb 3,1 grams de cocaïna, que duia a la seva bossa de mà. A l’altre vehicle es van trobar 340 euros a la guantera.

Arran de la troballa, la policia va determinar que es podria tractar d’un presumpte cas de compravenda. El vehicle espanyol va ser traslladat a les dependències policials, on, amb l’ajuda del gos ensinistrat per a la detecció d’estupefaents, es va realitzar un nou escorcoll. Es van trobar dos embolcalls de plàstic amb 21,4 grams de cocaïna a la part superior del volant. Paral·lelament, es va realitzar un registre al domicili de l’andorrà, on van trobar 18 grams d’haixix.

Tots dos conductors, de 37 i 27 anys, van ser arrestats com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. La policia no ha donat la investigació per tancada i no es descarta que els arrestats no treballessin sols.

Enxampat en possessió

Paral·lelament, la setmana passada es va arrestar un resident portuguès de 35 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. L’home va ser enxampat, també en un control rutinari, a Escaldes. En l’escorcoll la policia li va trobar 0,7 grams d’MDMA i 1,1 de marihuana.

tracking