Reportatge

Preestrena exclusiva

L’escola espanyola va presentar ahir un audiovisual que va servir per donar la benvinguda al centre integrat d’Escaldes.

Podem Andorra aposta per acostar la política al ciutadàFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una “preestrena exclusiva”, tal com va manifestar l’ambaixador espa­nyol, Manuel Montobbio, per donar la benvinguda a l’escola que es posarà en marxa el curs vinent a Escaldes-Engordany arran de la integració de tots els centres que el sistema educatiu espanyol té al Principat. La presentació d’un audiovisual sobre el col·legi María Moliner es va convertir ahir en una salutació a la nova escola que tindrà prop de 800 estudiants, uns 325 dels quals seran d’infantil i primària. “Una aposta per la qualitat educativa” que “esperem que sigui un repte de passat i de futur”, va manifestar la consellera d’educació de l’ambaixada espanyola, Marisol Salafranca, ahir al vespre des d’Illa Carlemany.

Durant l’acte, que va aplegar prop d’un centenar de treballadors i pares d’alumnes al cinema del centre comercial, es va projectar en primícia el vídeo promocional del col·legi. Un audiovisual titulat El valor de les persones en el qual el personal de l’escola presenta el model educatiu del sistema i on es fa un recorregut per les instal·lacions d’Escaldes. “El naixement d’aquest centre no és un naixement qualsevol”, va apuntar Montobbio en el seu discurs, on va parlar de “moment d’alegria i compromís amb el futur”.

El ministre d’Educació, Èric Jover, va assistir a la preestrena per deixar clar que “el Govern continuarà donant suport al sistema educatiu espanyol”, que “s’està reinventant”. “És un camí complicat però també un salt qualitatiu”, va concloure.

tracking