Reportatge

Aliança emprenedora

Un total de 43 empresaris van participar en un intercanvi de projectes innovadors entre Andorra i Sant Cugat del Vallès.

Aliança emprenedoraXavier Pujol

detail.info.publicated
Andorra la Vella

Creat:

Actualitzat:

Cosmètica natural amb plantes del país, el cobrament de lloguers garantit, l’ensinistrament de gossos i un llibre sobre com fer-te emprenedor són els quatre projectes guanyadors de l’intercanvi realitzat entre empresaris andorrans i de Sant Cugat al municipi vallesà. La trobada, organitzada per Gamma Management, ha comptat amb la col·laboració d’Andbank i INPULSAempresa.

Durant tres minuts, cada emprenedor va presentar la seva proposta. N’hi havia 43, 11 d’ells procedents del Principat. “La meva passió és escriure i ho he pogut fer realitat”, explicava Susana Ginesta, una de les andorranes guardonades després d’haver elaborat el volum Com vaig aprendre que mai no és tard per emprendre. Al seu costat, el també premiat Carlos Allende, impulsor del projecte per “garantir el cobrament del lloguer malgrat que l’inquilí no pagui”, feia una crida a “veure més enllà, cal una amplitud de vista si volem progressar”, mentre que Montse Capdevila, que ha obert una botiga de cosmètica natural instava a la necessitat de “compartir idees” per arribar més lluny.

És la tercera vegada que andor­rans i vallesans participen en la trobada d’emprenedors al Trade Center de Sant Cugat del Vallès, iniciativa que, segons els organitzadors, va a l’alça. Van compartir experiències i van buscar sinergies. Aquesta vegada, a més, s’ha volgut fer un pas endavant i s’ha anunciat la creació d’una comunitat virtual, que els permetrà promoure l’emprenedoria a distància.

tracking